1. Administator ma zawsze rację 2. Jeśli admin nie ma racji patrz punkt 1 !
Karolajna91Bobas
6grupa ma o 14 a jak ustaliła 5 to nie wiem
Homo Erectus
Ludki , którzy chodzicie na jakże piękny i interesujący przedmiot zwany FILOZOFIĄ. ! Co mamy przeczytać na następny zjazd ?? ;>
reinkarnacja_lucyfera - wszelkie odpowiedzi, łącznie z tekstem do ściągnięcia - na skrzynce
Karolajna91Bobas
garsija7 a wiesz tytuły tych tekstów, które będą na teście?
---------- Wiadomość przekazana dalej ----------
Od: Damian Michałowski <damciu@wp.pl>
Data: 28 stycznia 2011 00:02
Temat: Odp: tekst na ostatnie zajęcia
Do: Katarzyna Fiałka <katarzyna.fialka@gmail.com>
Dzień dobry,
tekst w załączniku; proszę przeczyteć z pierwszej części pragrafy 1,7,8,9,10.
Serdeczności - DM
From O Sztuce Istnienia.doc From O Sztuce Istnienia.doc
634 KB Wyświetl Pobierz
Karolajna91Bobas
no to to wiem, to jest do przeczytania, a mi chodzi o te teksty, które już były i będą z nich pytania na teście
Dobra, masz mnie..nie chce mi się szukać, a nie pamiętam, ale z tego co jednak gdzieś tam w mojej pamięci tkwi, to jak przez mgłę widzę na skrzynce w zakładce filozofia teksty chyba Był Kołakowski, Skarga i Tischner.
Karolajna91Bobas
A ty się tak na tej filozofii udzielałeś - może opowiesz te teksty? Bo swojego czasu je czytałam, ale są po prostu... nie dla mnie
Ja się udzielałem? Ja się nie udzielałem, ja mam tak, jak już to gdzieś wcześniej napisałem, że jestem po prostu pojebany Tu nie chodzi o filozofię, ja tak na prawdę przeczytałem tylko Kołakowskiego, a za pozostałe próbowałem się zabrać, ale raczej wyrywkowo, bo jakoś mi też nie wchodziły
Wybierz się ze mną na zakupy do sklepu, to Ci pokażę jak można profesjonalnie zrobić Downa lub niedorozwoja, ale tak profesjonalnie
Karolajna91Bobas
Haha no wiesz, trudno mi się z tobą wybrać do sklepu, bo ja siedzę w Lesznie
Kurczę, to chyba te pojebane teksty znowu muszę przeczytać